Over Birgit

Buurt pluspunten
Letty en Gerrit aan de overkant, die heel vaak hun kleinkinderen op bezoek krijgen en die als geboren Baarnaren alles weten over de buurt. Albert en Rina die altijd klaar staan als er iets is. Sonja, met haar droge humor en briefjesvloed, die ze schrijft omdat ze niet kan praten. De drie kids van Eefje en Patrick die enorme lol hebben op de trampoline en Eefje die erg lekker kan koken. Jacek, Olek en Jaroslaw, onze Poolse buurjongens, die ons zoete drank geven met de kerst.
Werk
Elke week anders. Door het hele land. Met mensen die verschil maken of willen maken voor zichzelf en hun omgeving. Deze week: Maandag: mijmersessie met het Gewoon Bijzonder doe-team over community building in 4 wooncentra voor ouderen. Dinsdag: trainersberaad met de nieuwe lichting trainers Overheidsparticipatie: ambtenaren in de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. Intervisiegroepje Deep Democracy. Woensdag: Saamhorigheidsdiner en De Grote Koornhorst-kwis in wooncentrum De Koornhorst/Bijlmer. Donderdag: overleg met Irma en Karin over een nieuwe train-de-trainer community building met en voor bewoners. Vrijdag: Briefing Anabella Kanai, tekenares, voor het maken van 'Op de heuvel-tekeningen': vergezichten van 5 communitybuilding-initiatieven
Vrije tijd
Wandelen met Joske en Noah (shelties); rijden op Joujou (mijn Camarguepaard); voor mijn vader in Duitsland zorgen, die na zijn 4de herseninfarct thuis probeert te herstellen; naar de film met Ankie, mijn vrouw; koken met buren in de Blinkert, verpleeghuis van 't Leger des Heils bij mij om de hoek; meedoen met Energiek Baarn, energiecooperatie van Baarn.

Betrokken bij

Berichten van Birgit