Wijzijnabcd.nl, hét kennisplatform voor abcd communitybuilders

Inloggen of inschrijven

MAAKPLAATS-INFO Popeldag 1 juni 2018: Magtige Hartsverbindingen in BuurtkamersOCHTEND-MAAKPLAATS

Magtige Hartsverbindingen in Buurtkamers – taarten maken met Liefde

In deze Maakplaats maak je samen een hele grote buurtkamer-taart, een beetje zoals in ‘De Taart van Abel’. Er is plek voor 12 deelnemers. Vier ervaren community builders verklappen hun geheime recept dat garant staat voor Magtige buurtkamers. En zij verklappen ook waarom in ‘hun’ buurtkamers mensen en groepen komen die zich op andere plekken niet laten zien en die zich door ‘het systeem’ vaak afgeschreven voelen.

De community builders en buurtkamer-makers in deze Maakplaats zijn: Mary van stichting De Buren van Schiedam-Oost, Juriaan, coach van zeven Buurtwerkkamers en Mirjam en Sander van het Rijtuigenhuis in Nieuwegein. Jullie gaan met hun verhalen  aan de haal en kiezen de ingredienten eruit die voor jullie het belangrijkst zijn als het gaat om het maken van buurtkamers. Over de buurtkamerverhalen en jullie keuzes gaat het gesprek in deze Maakplaats. En jullie taart, die gaan we ’s middags met z’n allen opeten!

Op de ABCD-Popeldag zijn er 10 Maakplaatsen: 5 in de ochtend en 5 in de middag. Je kunt je ter plekke voor twee daarvan opgeven. Deze Maakplaats is er één van. Meer informatie over de andere Maakplaatsen vind je de komende dagen op deze site.  www.wijzijnabcd.nl