wijzijnabcd.nl

Inloggen of inschrijven

Op een gezellige manier mensen verbinden? De (ABCD) buurt-Quiz't!

  • 1 reactie

Tis zó leuk dat we het elke buurt gunnen! Iedereen heeft wel een hobby of passie waar ie veel over kan vertellen en over al die onderwerpen kun je een quizronde van 7 vragen maken. Na de quiz ben je die man of vrouw van de bijen, de kunst, auto's, duurzaamheid, de voetbalvereniging of wat dan ook, zo leer je je buurtgenoten op een gezellige manier kennen. Je neemt ze mee in jouw passie, verteld over je land van herkomst of favoriete vakantieland, je laat zien wat je als ondernemer doet of je deelt je vakkennis met de deelnemers.

De Quiz't wordt gemaakt door 2 bewoners die het organiseren, de rondes worden gemaakt door 5 bewoners, 1 ondernemer en 1 verenging uit de buurt. De prijzen komen natuurlijk ook uit de buurt! Dus niet een avondje achterover leunen en ge-entertained worden door een ingehuurde quiz maar duurzaam verbinding opbouwen door de bewoners zelf!
Als je de Quiz't 2x per jaar organiseert dan leren steeds meer mensen elkaar kennen en wordt je buurt steeds een stukje leuker!
Wil je ook zo'n Quiz't bij jou in de wijk of het dorp? Dan helpen we je toch om dit zelf op te zetten? Bel dan even met Petra van Houdt 06 45600419

Deel dit bericht!

Reacties

Joop Hofman
21 december 2019

Asset Mapping als buurtquiz, of is het net andersom? "Met het risico op grote prijzen".
In elk geval weer zo'n leuk en vooral effectief 'ding' uit de koker van Petra.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.