Wijzijnabcd.nl, hét kennisplatform voor abcd communitybuilders

Inloggen of inschrijven

Eric Hendriks

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
    Rol
    Zoek je een bewezen oplossing voor participatie, verbinding tussen inwoners en lagere (zorg)kosten? Al meer dan 45 gemeenten gebruiken onze aanpak. Daar zorgen we ervoor dat mensen en organisaties elkaar makkelijker vinden en meer samen doen. In onze aanpak spelen inwoners als buurtverbinder de hoofdrol. Zowel offline als online met ons online communityplatform maken zij alle mooie dingen in hun wijk of dorp zichtbaar en zorgen voor meer verbinding en een sterkere community. Weten hoe? Download dan ons magazine met verhalen van inwoners, ambtenaren, wethouders en gebruikers op mijnbuurtje.nl
    Tussen gezond zijn en je goed voelen, zit soms een wereld van verschil. Ongeveer de helft van alle Nederlanders geeft aan zich eenzaam te voelen. Bij ouderen boven de 75 komt eenzaamheid nog veel vaker voor. Nu zijn het zo’n 700.000 ouderen. En als we niets doen, zijn dat er in 2030 meer dan 1 miljoen!
    Met onze unieke buurtverbindersaanpak implementeren we een duurzame oplossing waarmee inwoners, organisaties en gemeente elkaar weer vinden, hun kwaliteiten benutten en dingen samen doen.
    1 van 1