Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijzijnabcd

Inloggen of inschrijven

Mijnbuurtje.nl steunt stichting Moved by ABCDStichting Moved by ABCD wil het Asset Based Community Development gedachtegoed verder in Nederland ontwikkelen en biedt een platform aan alle professionals die aan community ontwikkeling doen. Om elkaar te leren kennen, om kennis te delen en om elkaar te ondersteunen in het communitywerk biedt de stichting de aangesloten professionals ook een online platform aan. Hierop is alles over ABCD en de toepassing daarvan te vinden, biedt het een plek aan professionakls om zichzelf en hun ABCD werk te tonen en ondersteunt het onderlinge co-ccreatie en verdere ontwikkeling van ABCD methoden en technieken.

Hiertoe gebruikt het platform de technologie van mijnbuurtje.nl, een verbindende aanpak die de bewoner als uitgangspunt neemt en die gericht is op het versterken van wat een buurt al zelf heeft en kan en dit ondersteunt met moderne technologie.