wijzijnabcd.nl

Inloggen of inschrijven

Balkonverhalen geeft identiteit aan flatbewonersAls het donker is en de lampen zijn binnen gezellig aan dan ze je de diversiteit van mensen de in een flatgebouw wonen. Allemaal levensverhalen opgestapeld in een groot gebouw. En dan wordt het weer licht en staat er een anonieme flat waar mensen elkaar vaak niet kennen ook al wonen ze vlakbij elkaar. Met het project Balkonverhalen kunnen bewoners uit de anonimiteit komen en karakter geven aan hun woning. Iedereen heeft wel een hobby of passie die we kunnen verbeelden in een kunstwerk wat aan het balkon gehangen wordt. Nu kun je van buiten meteen zien waar je huis is en ook wat andere bewoners leuk vinden. Een leuke aanleiding voor een gesprek in de lift: "Goh, ik wist niet dat je flamenco danste, ik speel Spaanse gitaar muziek..."

Door dit project haal je als ABCD-er dus heel veel assets op die in vervolgprojecten weer gebruikt kunnen worden. En het gebouw vrolijkt er ook gewoon van op!

Ken je ook een flat die wel wat identiteit kan gebruiken? Stuur dan een mailtje naar of bel 06 45600419

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.