Over Eric

Wat voor werk doe je?

Ik werk als verbindingsjongleur bij de gemeente Goeree-Overflakkee. In mijn rol als verbindingsjongleur houd ik me enerzijds bezig met Kern- & Buurtgericht Werken (communitybuilding), waarbij ik met collega's dorpsraden, buurt- en belangenverenigingen ondersteun in hun ambities, kernvisies en leefbaarheidsplannen. Anderzijds houd ik me als verbindingsjongleur bezig met organisatie-ontwikkeling, waarbij ik met collega's van de GO-academie invulling geef aan talentontwikkeling van teams/thema's.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd : - ondersteun ik de jeugdafdeling van onze plaatselijke voetbalvereniging, v.v. SNS, waar mijn zoon en dochter voetballen. - ben ik lid van de ledenraad van Woongoed Goeree-Overflakkee. - ben ik penningmeester van de stichting Moved By Asset Based Development (ABCD). - stap ik graag met zoon of dochter op de racefiets voor een rondje over ons mooie eiland en kwaliteitsgesprekjes.

Wat wil je nog meer vertellen?

Graag kom ik via deze site in contact met inspirerende communitybuilders en projecten om van te leren.

Wat vind je het leukste aan je buurt?

Stad aan 't Haringvliet is een sociale gemeenschap op Goeree-Overflakkee, waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is. Goeree-Overflakkee, mijn eiland ! Stad aan 't Haringvliet, mijn dorp !