Menu

Guido Roelofs Advies - Participatie op niveau.

Ik werk met plezier op het snijvlak van wonen, welzijn, leefbaarheid en wijkontwikkeling. Vraagstukken van overheid, corporaties, maatschappelijke instellingen en bewoners oppakken. Participatie van alle betrokkenen is mijn streven.
De agenda van bewoners is hierbij mijn uitgangspunt.

Bredestraat 35, Nijmegen, Nederland

0647349265
guidoroelofs62@gmail.com
guidoroelofs.org

Samen aan de slagMijn inzet bestaat uit procesondersteuning en -advies met kop en staart.

Met inspirerende, verrassende startbijeenkomsten of ontmoetingen op locatie met en dóór bewoners in buurt, wijk, stad, dorp of organisatie in samenwerking met hun partners.

Wij steken de koppen bij elkaar voor het aanzwengelen van de gedachtenvorming en het stimuleren van de betrokkenheid. Bewoners en partners benoemen hun wensen, idee├źn en initiatieven. Vanuit de mogelijkheden en talenten van bewoners, de locale hulpbronnen en de inzet van partners werken zij aan hun gezamenlijke resultaat. Zij bereiken hun doel door hun krachten te combineren, versterken en effectief te benutten.

Duurzame betrokkenheid van partners en regie van bewoners zorgen voor continuïteit van participatie.RollenAfhankelijk van de locale omstandigheden, de wensen en de situatie vervul ik verschillende rollen:
  • Inspirator

  • Organisator

  • Adviseur

  • Schakel

  • Verwijzer

  • Coach


Laatste berichten

Informeer, deel en vertel!

Informeer, deel en vertel!

Guido Roelofs (Guido Roelofs Advies) 21 april 2016

Op 19 april waren wij te gast in De Koornhorst in Amsterdam. Wij hebben een prachtige en inspirerende popelmiddag ABCD beleefd. Communitybuilders vertelden hun kampvuurverhalen. Meet & Greet in de wandelgangen. En...

Lees verder
Galibi, toerisme in eigen hand

Galibi, toerisme in eigen hand

Guido Roelofs (Guido Roelofs Advies) 11 april 2016

Galibi Galibi is een dorp in Suriname (district Marowijne) en aan de monding van de Marowijnerivier op de grens met Frans Guyana. Het dorp ligt iets landinwaarts langs de oevers van de Marowijne. Het dorp is...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Guido Roelofs Advies »