Menu

GooseBottle verbetert verbinding!

GooseBottle Community Management Services is gericht op het bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing dmv toepassing van ICT / (sociale) media; door ondersteuning en ontwikkeling van online community's versterk ik offline gemeenschappen. Ik adviseer en ondersteun (netwerk)organisaties bij hun (online) communicatie, community-, social media- en contentmanagement.

Weidesteenlaan 33, Zwolle, Nederland

038-2100133
mganzevles@goosebottle.com
goosebottle.com

GooseBottle verbetert verbinding!Als zelfstandig community manager wil ik graag bijdragen aan het versterken van (offline) gemeenschappen door (netwerk)organisaties te ondersteunen bij hun online communicatie en online community's te helpen ontwikkelen. Via mijn betrokkenheid bij StinsKracht in mijn eigen buurt, ben ik met mijnbuurtje.nl in contact gekomen en met hen werk ik samen aan het nog verder verspreiden van de Mijnbuurtje-aanpak in (noord-)Nederland!


Laatste berichten

Het waarom van GooseBottle

Het waarom van GooseBottle

Martijn Ganzevles (GooseBottle Community Management Services) 7 maart 2016

Waarom noem je je bedrijf GooseBottle? Deze vraag krijg ik geregeld en ik beantwoord 'm altijd graag! Niet alleen omdat het een mooi verhaal is, maar ook omdat het de kern raakt van het waarom van mijn bedrijf;...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van GooseBottle Community Management Services »