Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijzijnabcd

Inloggen of inschrijven

Sabrina Eijk

Over Sabrina

Buurt pluspunten

Ik woon in een relatief nog nieuwe wijk met brede straten en veel groen en water. Er is een mooi winkelcentrum met alle eerste benodigdheden.

Werk

Mijn werk bestaat uit het verleiden, prikkelen, versterken van en ruimte maken voor buurtkracht. Dit doe ik als programmaleider EigenWijks Nieuwegein samen met een team sociaal programmeurs en natuurlijk de buurt en zijn inwoners. Daarnaast proberen we de interne gemeentelijke organisatie nog warmer te krijgen voor initiatieven. Met de plaatstelijk netwerkorganisatie Lijfstyle zijn we aan het onderzoeken en toepassen hoe we kunnen verleiden tot het investeren in gezondheid, veerkracht en welbevinden. Bekende voorbeelden hiervan zijn Welzijn op recept, Bewegen op recept en sinds kort ook Kunst op recept.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochter en bij paarden. Ik ben vrijwilliger bij St. Galecopperpark Sublime een opvang voor verwaarloosde en mishandelde weidedieren als paarden, schapen en varkens. Ook dit is bewonersinitiatief dat gestart is met een droom van een meisje van 19 jaar. Prachtig om daar deel van uit te mogen maken en heerlijk buiten tussen en met de dieren

Meer informatie

Ik ben helemaal enthousiast over de ABCDmethode, Het uitgaan van het positieve en het absolute geloof in de (verborgen) krachten en talenten van mensen past helemaal bij mij. Het vraagt wel investeren in verbinden en tijd. Daar loop ik tegen mijn eigen organisatie aan die vaak snel resultaat wil zien. Ervaar jij dat ook en wil je een keer sparren of verhalen delen dan houd ik me graag aanbevolen!!! Neem contact me me op, dan spreken we wat af. 1+1=3