Wijzijnabcd.nl, hét kennisplatform voor abcd communitybuilders

Inloggen of inschrijven

Sabrina Eijk

Over Sabrina

Buurt pluspunten
Ik woon in een relatief nog nieuwe wijk met brede straten en veel groen en water. Er is een mooi winkelcentrum met alle eerste benodigdheden.
Werk
Mijn werk bestaat uit het verleiden, prikkelen, versterken van en ruimte maken voor buurtkracht. Dit doe ik als programmaleider EigenWijks Nieuwegein samen met een team sociaal programmeurs en natuurlijk de buurt en zijn inwoners. Daarnaast proberen we de interne gemeentelijke organisatie nog warmer te krijgen voor initiatieven. Met de plaatstelijk netwerkorganisatie Lijfstyle zijn we aan het onderzoeken en toepassen hoe we kunnen verleiden tot het investeren in gezondheid, veerkracht en welbevinden. Bekende voorbeelden hiervan zijn Welzijn op recept, Bewegen op recept en sinds kort ook Kunst op recept.
Vrije tijd
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn dochter en bij paarden. Ik ben vrijwilliger bij St. Galecopperpark Sublime een opvang voor verwaarloosde en mishandelde weidedieren als paarden, schapen en varkens. Ook dit is bewonersinitiatief dat gestart is met een droom van een meisje van 19 jaar. Prachtig om daar deel van uit te mogen maken en heerlijk buiten tussen en met de dieren

Groepen & bedrijven

Sabrina is nog niet betrokken bij groepen of bedrijven.

Berichten van Sabrina

Sabrina heeft nog niets gedeeld.