Wijzijnabcd.nl

Inloggen of inschrijven

Verkoop tickets MAAKMAGT! geopendSchrijf je in op deze website of log in als je al een account hebt en boek je ticket voor de 3e editie Popeldag: ABCD maakt machtige wijken, op vrijdag 1 juni 2018 van 10.00 tot 16.30 uur, kosten € 30,- inclusief lunch. Het is niet mogelijk om ter plekke te betalen.

(update: soms problemen met boeken via smartphone).

Locatie: Buurtwerkplaats De Buren, Parallelweg 403 in Schiedam. 

Deze dag is voor mensen die popelen om te beginnen met ABCD (Asset Based Community Development), popelen om verhalen van community builders  te horen,  die al werken met ABCD, zij die popelen om hun worstelingen te delen en die popelen om Magt te Maken! 

Dit jaar bestaat de ABCD-Popeldag uit een magtige coalitie van loslopende popelaars, LSA, Buurtwerkplaats Schiedam en natuurlijk een heleboel ABCD-initiatieven uit het hele land. Zoals de vaste popelaars inmiddels weten, gaat het ook bij deze Popeldag over ABCD in de praktijk, over samen leren,  porren en plezier maken. Deze keer met een heel speciale intermezzo: Het neerzetten van een wereldrecord Assetmapping!   

Programma:

10:00 uur  Inloop 

10:15 uur   Opening 

11:00 uur   Magtige Maakplaatsen, Ronde 1 

12:30 uur   Lunch 

13:30 uur   Wereldrecord Magt Maken met Assetmapping 

14.30 uur   Magtige Maakplaatsen, Ronde 2 

16:00 uur   Uitslagwereldrecord poging 

16.30 uur   Naborrelen 

17:00 uur   Einde programma

Eind april verschijnt de flyer met meer informatie. Volg ons op Facebook en Twitter: WijZijnABCD en log in op www.wijzijnabcd.nl om je aan te melden!

Kom je met de trein? Eenmaal buiten aan de achterzijde van station Schiedam Centrum sla je rechtsaf en loop je tot aan de bocht waar de slingers hangen!

Deel dit bericht!

Reacties

Rene Belder
7 mei 2018

ik wil 3 tickets en een factuur naar de stichting - hoe regel ik dat

Eric Hendriks
7 mei 2018

Hallo Rene, je kunt dan het beste drie keer een ticket kopen op naam van de stichting. Je krijgt dan 3 mails met daarbij een factuur met uniek nummer dat je kunt geven aan de mensen als toegangsbewijs.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.